Paylaş:
<?php echo $baslik; ?>

Asiltur Umre Programlarını Açıkladı

 

13 gece 14 günlük 3 yıldızlı umre programımızın 3 gecesi Medine, 10 gecesi Mekke’dir. Yolculuk İstanbul Havalimanı’ndan Medine'ye SAUDİA uçuşuyla başlayacaktır. İlk gün Efendimizi (sallâllahu aleyhi ve sellem) ziyaret ve selâmlama yapılacak ve takip eden günlerde Uhud Şehidliği, Cennet-ül Bakî, Kuba Mescidi, Yedi Mescidler, Kıbleteyn Mescidi, Osmanlı Tren İstasyonu ve Hurma Bahçesi ziyaret edilecektir. Sıralama her turda değişiklik gösterebilir. Üç  gece konaklama yapıldıktan sonra Mekke'ye otobüsle yola çıkılacaktır. 

Zül' Huleyfe Mi'kat alanından umreye niyet edilerek Mekke-i Mükerreme'ye doğru altı saatlik bir yolculuk sonrası otele varış ve yerleşme olacak, rehberin belirleyeceği saatte Kâbe-i Muazzama'ya gidilerek Umrenin tavaf ve sa'y rükünleri yerine getirilecek ve ardından otele dönüşle traş olunup ihramdan çıkılacaktır. Takip eden günlerde vakitlerin çoğunu Kâbe-i Muazzama'da tavaf ve sair ibadetlerle geçirmekle birlikte Cebel-i Sevr, Cebel-i Nûr, Arafat, Mina, Müzdelife, Cennet-ül Muallâ, Efendiğimizin dünyayı teşrif ettiği ve şu an bir kütüphane olarak kullanılan mekân, Cin Mescidi, Mescid-i Şecerâ ziyaret edilecektir. Ziyaret sıralaması rehberin inisiyatifindedir.

10 gecelik Mekke-i Mükerreme konaklaması sonrasında Cidde Havalimanı'na otobüsle bir buçuk saatlik yolculuğun ardından SAUDİA uçuşuyla İstanbul Havalimanı'na yolculuk gerçekleştirilecektir.